Stefanie Uit den Boogaard
Portret- en reportagefotograaf & bladenmaker uit Leiden

Stefanie Uit den Boogaard - Portret- en reportagefotograaf & bladenmaker Leiden

Mensen fotograferen. Dat is wat ik het liefste doe. Ik vang jouw emotie in een foto. Dit doe ik midden op straat, tijdens hectische congressen of juist verstild in de natuur of studio. Mijn foto’s blijven verwonderen, verbazen en ontroeren. Hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet.

Ik stel jou, met mijn energie en enthousiasme op je gemak. Zoekend naar synergie, een klik met jou. Je ontspant. De tijd staat even stil. Alleen dan komt jouw portret het beste tot zijn recht en ontstaan beelden die raken, verblijden en verhalen. Fotograferen is zoveel meer dan op een ontspanknop drukken.  

Opgeleid aan de KABK (Koninklijke Academie voor de Beeldende Kunsten) in Den Haag, beschik ik over jarenlange expertise. Op zoek naar een foto die jouw tekst optilt? Stop met zoeken.

Als reportagefotograaf tijdens congressen, bijeenkomsten en meetings beweeg ik mij snel, soepel en onopvallend door de ruimte. Ik vang de emoties op het juiste moment. Het resultaat? Een prachtige weergave van jouw evenement, ook voor wie er niet bij kon zijn.

Bekijk hier de foto’s die ik maakte voor Magazine On the Spot.

Tot mijn klantenkring behoren scholen, universiteiten, bedrijven, vakbladen, projectontwikkelaars en instellingen. Ben jij de volgende?

Bladenmaker: Samen met tekstschrijver Patty Zoet vorm ik Stadskwartier Leiden . Wij maken lokale magazines  voor bewoners, bedrijven en ondernemers. Een ode, vastgelegd in een bewaarglossy. Op zoek naar een voorbeeld? Blader hier door het Merenwijk Magazine.